Web Analytics Made Easy - Statcounter

بازیگر سریال پرده نشین گفت: در فیلم سینمایی "لانه زنبور" نیز هم بازی می‌کنم و هم نویسندگی آن را بر عهده داشته‌ام، در حال حاضر مراحل صداگذاری و موسیقی "لانه زنبور" سپری شده و این هفته به شورای پروانه نمایش ارائه می‌شود.

به گزارش گروه رسانه‌های دیگر آنا، محسن کیایی بازیگر و فیلمنامه نویس سینما و تلویزیون، درباره آخرین فعالیت های خود در عرصه بازیگری گفت: در حال حاضر مشغول نگارش یک سریال تلویزیونی به نام "خوش نام" هستم که 80 درصد از نگارش این سریال را پشت سر گذاشته و به زودی پایان آن را رقم می زنم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: در فیلم سینمایی "لانه زنبور" نیز هم بازی می کنم و هم نویسندگی آن را بر عهده داشته ام، در حال حاضر مراحل صداگذاری و موسیقی "لانه زنبور" سپری شده و این هفته به شورای پروانه نمایش ارائه می شود.

کیایی درباره وضعیت فیلمنامه نویسی در سینمای امروز اظهار کرد: وضعیت فیلمنامه نویسی نسبت به گذشته بهتر شده است و اهمیت بیشتری به آن داده می شود. فیلمنامه رکن اصلی هر اثر نمایشی است، به همین خاطر باید زمان، ‌پول و اهمیت بیشتر به فیلمنامه تعلق گیرد تا حداقل 50 درصد از روند ساخت یک اثر تحقق یابد.

این بازیگر درباره تغییر متن اصلی یک فیلمنامه با اثری که تولید می شود افزود: چنین تغییری به وجود نمی آید مگر این که کارگردان و فیلمنامه نویس هماهنگ باشند تا چنین اتفاقی بیفتد چراکه براساس متن، فیلم ساخته می شود و به طور کلی دخل و تصرف بدون اجازه فیلمنامه نویس غلط است.

بازیگر "بارکد" ادامه داد: فیلمنامه نویس متن را از دیدگاه خود نوشته است و زمانی که به مرحله تولید می رسد کارگردان بر اساس ذهن خود و جهان بینی‌اش آن را می سازد، بنابراین طبیعی است که تغییراتی در آن به وجود خواهد آمد، برای رفع چنین وضعیتی باید فیلمنامه نویس و کارگردان در یک خط فکری باشند تا اثر نوشته شده به درستی تولید شود.

کیایی درباره حضور فیلمنامه نویس در پروسه تولید یک اثر نیز بیان کرد: نیاز نیست فیلمنامه نویس در پروسه تولید حضور داشته باشد بلکه باید در زمان انتخاب کارگردان به این مسائل فکر کند چون کارگردان وقتی ساخت اثر را بر عهده بگیرد بر اساس جهان بینی خود آن را می سازد.

وی ادامه داد: فکر، نگاه به فیلمنامه، جهان بینی کارگردان و حتی انتخاب بازیگر، متن فیلمنامه را به طور کلی تغییر می دهد اما در حقیقت زمانی که فیلمنامه نویس و تهیه کننده در جستجوی کارگردان هستند باید دقت لازم را در انتخاب داشته باشند که چه کسی انتخاب شود تا ناگهان فیلمنامه ای کمدی تحویل کارگردانی که کمدی بلد نیست داده نشود چون در نتیجه این اتفاق آن چیزی که باید خلق می شد از بین رفته و با شکست مواجه خواهد شد.

کیایی خاطر نشان کرد: بنابراین مرحله‌ای که کارگردان و فیلمنامه نویس هم نظر و همفکر باشند بهترین شرایط برای تولید یک اثر رقم می خورد.

منبع: میزان

منبع: آنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۳۱۶۱۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صدور پروانه بهره برداری برای ۲ هزار و ۴۳۸ طرح سرمایه گذاری سیستان و بلوچستان

بتول شهرکی  گفت: این طرح ها که در زمینه های صنعت، معدن، کشاورزی، شیلات و میراث فرهنگی و گردشگری بود اشتغالزایی ۶ هزار و ۲۸۲ نفر را به همراه داشت.

وی با اشاره به ظرفیت‌های اقتصادی سیستان و بلوچستان افزود: این استان به دلیل استقرار در کنار آبهای آزاد بین المللی خارج از تنگه هرمز، برخورداری از یک‌هزار و ۲۰۰ کیلومتر مرز خاکی با کشورهای پاکستان و افغانستان و ۳۰۰ کیلومتر مرز ساحلی در کنار دریای عمان، نزدیکی مناطق ساحلی استان با کشورهای حوزه خلیج فارس، دریای عمان و شبه قاره هند از موقعیت جغرافیایی ویژه و مناسبی برای تجارت برخوردار است.
مدیرکل دفتر هماهنگی امور سرمایه گذاری و اشتغال استانداری سیستان و بلوچستان بیان کرد: وجود ۲ بندر مهم کشتیرانی «شهید بهشتی و شهید کلانتری» در چابهار که با برنامه‌های توسعه دولت و مشارکت سرمایه گذاران خارجی ظرفیت تخلیه آن تا هشت و نیم میلیون تن افزایش یافته امکان پهلوگیری کشتی‌های بزرگ برای آن فراهم شده از دیگر ظرفیت‌های مهم این استان در حوزه اقتصادی است.
وی ادامه داد: سیستان و بلوچستان با توجه به موقعیت جغرافیایی و ژئوپلیتیک خاص خود قابلیت استقرار صنایع نیروگاهی از جمله انرژی‌های تجدیدپذیر بادی و خورشیدی را دارد.
شهرکی افزود: با وجود ظرفیت های فراوان سیستان و بلوچستان در زمینه انرژی‌های نو این استان می‌تواند بستر مناسبی در زمینه سرمایه گذاری داخلی و خارجی فراهم کند به طوریکه سرمایه گذاری در این بخش با توجه به نیاز کشورهای افغانستان و پاکستان به واردات برق از ایران سوددهی فراوان را برای فعالان اقتصادی به دنبال دارد.
وی وجود حداقل پنج فرودگاه فعال در سیستان و بلوچستان، اتصال استان و مرز پاکستان به شبکه راه آهن سراسری کشور و خط آهن در دست ساخت چابهار- میلک- سرخس به عنوان کریدور شمال و جنوب و راه‌اندازی خط کشتیرانی چابهار - مسقط برای حمل بار و مسافر و امکان توسعه خطوط کشتیرانی را از دیگر ظرفیت‌های این استان در حوزه زیربنایی عنوان کرد.

سیستان و بلوچستان با توجه به موقعیت جغرافیایی و ژئوپلیتیک خاص خود قابلیت استقرار صنایع نیروگاهی از جمله انرژی‌های تجدیدپذیر بادی و خورشیدی را داردمدیرکل دفتر هماهنگی امور سرمایه گذاری و اشتغال استانداری سیستان و بلوچستان گفت: همچنین شرایط خاص جغرافیایی و اقلیمی، این استان را یکی از مستعدترین نقاط کشاورزی کشور تبدیل کرده به طوریکه در تمامی فصول سال امکان کشت و تولید انواع محصولات در آن وجود دارد.
وی با بیان اینکه سیستان و بلوچستان بهترین فرصت برای توسعه بخش کشاورزی است، افزود: این استان به دلیل دسترسی به بازارهای افغانستان، پاکستان و حوزه خلیج فارس فرصت بی‌نظیری را برای صادرات محصولات کشاورزی و در نتیجه ارزآوری و فرصت‌های شغلی جدید برای استان و کشور داراست.
شهرکی ادامه داد: همچنین سیستان و بلوچستان در زمینه تولید محصولات باغی بویژه گرمسیری و استوایی بی‌نظیر است بطوریکه تنها نقطه در کشور است که می‌تواند با تولید محصولاتی نظیر موز و تامین نیاز داخلی به حذف خروج ارز و واردات محصولات کشاورزی که به کشور تحمیل می‌شود کمک کند.

وی دارا بودن سهم ۳۶ درصدی صید آبهای جنوب کشور، ۳۱ درصد صید کل کشور، ۲۰ درصد کل تولید آبزیان کشور(صید و آبزی پروری)، رتبه دوم صید در اقیانوس هند و تامین کننده بیش از ۷۰ درصد تن ماهیان کشور، وجود ۱۱ اسکله صیادی و جایگاه تخلیه صید در جنوب استان، بیش‌از ۲ هزار و ۴۰۰ شناور اعم از قایق و لنج و بیش از ۲۵ هزار نفر صیاد، اراضی و اقلیم مناسب در سواحل جنوبی برای توسعه فعالیت‌های شیلاتی و صیادی، امکان اجرای طرح های نوین شیلاتی از قبیل پرورش ماهی در قفس و پرورش متراکم و نیمه متراکم انواع آبزیان و وجود ۶ شهرک صنعتی و ناحیه صنعتی فعال را از مهمترین ظرفیت‌های بخش کشاورزی این استان عنوان کرد.

مدیرکل دفتر هماهنگی امور سرمایه گذاری و اشتغال استانداری سیستان و بلوچستان تصریح کرد: بیش‌از ۱۰۰ واحد کارخانه‌های کنسرو سازی، عمل آوری و بسته بندی ماهی و میگو، واحد سردخانه و انجماد، واحد یخسازی، واحد شناورسازی، اقلیم بسیار مناسب و وجود بیش‌از ۴۲ هزار هکتار اراضی مستعد پرورش میگو و همچنین اقلیم مناسب پرورش انواع آبزیان از جمله صدف دریایی، جلبک‌های دریایی، خیار دریایی، کروکودیل و سایر آبزیان را از دیگر ظرفیت های بخش کشاورزی این استان ذکر کرد.

وی با اشاره به ظرفیت های معدنی سیستان و بلوچستان گفت: این استان یکی از استان‌های بزرگ معدنی کشور محسوب می‌شود به‌طوریکه از ۶۰ نوع ماده معدنی شناسایی شده در کشور، ۲۸ نوع آن به‌طور قطع و در شرایط کنونی وجود دارد.

شهرکی افزود: با توجه به وجود ظرفیت های فراوان برای رونق اقتصادی منطقه تسهیل‌گری در انجام امور سرمایه‌گذاری از مهمترین اولویت ها در این استان است.

 
 

باشگاه خبرنگاران جوان سیستان و بلوچستان زاهدان

دیگر خبرها

  • عمارت نوفل لوشاتو میزبان چه نمایش‌هایی است؟/ تاریخ فرهنگ و هنر ایران، مدیون کیمیایی است
  • جواد مولانیا «سی و یک رویا» را به صحنه می‌برد
  • شیدا یوسفی بازیگر «زودیاک»: دوستداران قصه‌های واقعی رئالیتی‌شوها را می‌بینند
  • صدور پروانه چرا برای ۶۰۰ هزار واحد دامی در همدان
  • شیدا یوسفی بازیگر «زودیاک»: دوستداران قصه‌های واقعی رئالیتی‌شو ها را می‌بینند
  • تشریح فرایند صدور پروانه ساختمان ۱۱ طبقه بلوار بوعلی قم
  • صدور پروانه بهره برداری برای ۲ هزار و ۴۳۸ طرح سرمایه گذاری سیستان و بلوچستان
  • طرح نهضت ملی مسکن رضوانشهر در مرحله صدور پروانه
  • بازیگر اخراجی‌ها کارگردان شد
  • برگزاری اولین رویداد میزهای تخصصی سند ملی زیارت در مشهد